Jesensko-zimski doručak od bundeve 3.Recept
Kaša od bundeve s jabukama i orasima Ovo vam je potrebno za 2 porcije: 100 g pirea od bundeve (vidi 1. recept) 100 grama zobenih pahuljica 200 ml bademovog mlijeka 1 banana 1 jabuka orasi,sjemenke bundeve ½ žličice cimeta 1 prstohvat mljevenog muškatnog oraščića ,1 prstohvat mljevenog klinčića , 1 prstohvat mljevene vanilije Bananu zgnječiti vilicom. Stavite u lonac sa zobenim pahuljicama, pireom od bundeve, bademovim mlijekom i začinima. Pustite da zavrije jednom, zatim smanjite vatru i kuhajte dok tekućina ne upije. Oprez: kaša lako zagori, stoga je često miješajte. Podijelite u zdjelice i pospite kockicama jabuke, sjemenkama bundeve i orasima. Savršen zdrav jesenski doručak je spreman!