Jesensko-zimski doručak od bundeve 3.Recept
Kaša od bundeve s jabukama i orasima
Ovo vam je potrebno za 2 porcije:
100 g pirea od bundeve (vidi 1. recept)
100 grama zobenih pahuljica
200 ml bademovog mlijeka
1 banana 1 jabuka
orasi,sjemenke bundeve
½ žličice cimeta
1 prstohvat mljevenog muškatnog oraščića ,1 prstohvat mljevenog klinčića , 1 prstohvat mljevene vanilije
Bananu zgnječiti vilicom. Stavite u lonac sa zobenim pahuljicama, pireom od bundeve, bademovim mlijekom i začinima. Pustite da zavrije jednom, zatim smanjite vatru i kuhajte dok tekućina ne upije. Oprez: kaša lako zagori, stoga je često miješajte. Podijelite u zdjelice i pospite kockicama jabuke, sjemenkama bundeve i orasima.
Savršen zdrav jesenski doručak je spreman!
Kommentare
Kommentar veröffentlichen
Molim za komentar!