Jesensko-zimski doručak od bundeve 3.Recept



 

Kaša od bundeve s jabukama i orasima 

Ovo vam je potrebno za 2 porcije: 

100 g pirea od bundeve (vidi 1. recept) 

100 grama zobenih pahuljica 

200 ml bademovog mlijeka

 1 banana 1 jabuka 

orasi,sjemenke bundeve 

 ½ žličice cimeta 

1 prstohvat mljevenog muškatnog oraščića ,1 prstohvat mljevenog klinčića , 1 prstohvat mljevene vanilije

Bananu zgnječiti vilicom. Stavite u lonac sa zobenim pahuljicama, pireom od bundeve, bademovim mlijekom i začinima. Pustite da zavrije jednom, zatim smanjite vatru i kuhajte dok tekućina ne upije. Oprez: kaša lako zagori, stoga je često miješajte. Podijelite u zdjelice i pospite kockicama jabuke, sjemenkama bundeve i orasima.

 Savršen zdrav jesenski doručak je spreman! 

Kommentare

Beliebte Posts aus diesem Blog

Kako boje liječe - kromoterapija

Važnost minerala i vitamina u prehrani 2. dio